ÇİLİMLİ KONGRESİ YAPILDI

ÇİLİMLİ KONGRESİ YAPILDI

Geçtiğimiz hafta başlayan Ak Parti İlçe kongrelerine bugün Çilimli ile devam edildi. Kongreye yine tek listeyle gidildi, mevcut başkan Orhan İlhan güven tazeledi.

 

 

Ak Parti Çilimli kongresi bugün gerçekleştirildi. Milletvekili Ayşe Keşir, Ak parti MKYK Üyesi Rümeysa Kadak, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatlarının katıldığı kongrede yapılan konuşmaların ardından seçime gidildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Orhan İlhan güven tazeledi. 

Konuşmalarla devam eden kongrede ilk olarak AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir konuştu. Ekonomik ipoteğin ülkenin geleceğine ipotek koyulması olduğuna dikkat çekti.

Keşir, ? 2013 yılında İMF?ye verdiğimiz son taksit ile dünyaya meydan okuduk. Ardından üçüncü havaalanı ve üçüncü köprünün sözleşmelerini yaptık. Üçüncü havaalanının getirisini ekonomistler şu anda hesaplayamıyor. Dolayısıyla ekonomik olarak özgürlüğümüz geleceğimiz üzerindeki ipoteği kaldırmak demektir? dedi.

Keşir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın omuzlarındaki yükü hafifletmek zorunda olduklarını belirterek, ? Gazete manşetlerinde yerden yere vurdular, ?Kill Erdoğan? yazdılar. Ama bunlar onu durdurabildi m? Hayır. Bizler de durmayacağız. Bize düşen yenilenen, tazelenen kadrolarımızla onun omzundaki yükleri kaldırmaktır? şeklinde konuştu..

Ardından konuşan Çilimli İlçe Başkanı Osman İlhan, köy ve mahalle teşkilatlarını yenilediklerini belirterek, ? Daha güçlü bir şekilde hizmet edeceğiz.? dedi.

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ise seçim beyannamesinde verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini ve getirmeye de devam ettiklerini kaydederek, Kalkınan ve büyüyen ülkede Çilimli?yi de aynı oranda büyütmek için gayret sarf ettiklerini söyledi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin,bayrak yarışı içinde görevlerini yapmaya çalıştıklarını söyledi, Dava bilinci ile bu yola devam edeceklerini belirtti.

İl Koordinatörü Hüseyin Devecioğlu ise tüm teşkilatların AK Parti davasını anlamasını ve sahip çıkması gerektiğini belirterek yeni yönetime başarılar diledi. Son olarak konuşan MKYK Üyesi Rümeysa Kadak da kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından faaliyet raporu ve gelir gider tablosu ibra edildi. Ardından da delegeler seçime gitti.

Oyların sayılmasının ardından mevcut başkan Osman İlhan, 210 oy ile yeniden AK Parti Çilimli İlçe Başkanı oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.