FINDIK DESTEKLEME BAŞVURULARI BAŞLADI

FINDIK DESTEKLEME BAŞVURULARI BAŞLADI

Bitkisel üretime Destekleme Yapılmasına Dair Tebliğ ( Tebliğ No:2017/39 )18/09/2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

 

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2017/39 nolu tebliğ ileFındık Alan Bazlı Desteği Mazot ve Gübre Desteği, Organik Tarım Desteklemesi, İyi Tarım Uygulamaları Desteği, Küçük Aile İşletmesi Desteği, Toprak Analizi Desteği, Fark Ödemesi destekleri, Yem Bitkileri Desteği, Yurtiçi Sertifikalı Tohum Kullanım ve Tohum Üretimi, Sertifikalı Fıdan/Fide Kullanım ve Sertifikalı Fidan Üretimi desteklemelerine ait başvuru zamanları ile destekleme miktarları belirlenmiştir.

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu yaptığı açıklamada, ''2017 yılı alan bazlı gelir desteği başvuruları, 2017 yılı üretim yılında çiftçi kayıt sistemi ve fındık kayıt sistemine kayıtlarını yaptırmış ve güncellemiş olmak kaydıyla bu kararın yayımı tarihinden itibaren başlayarak 29/12/2017 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Ayrıca bu tebliğin yayınlanmasıyla birlikte organik tarım, iyi tarım, sertifikalı tohum kullanımı ve üretimi, sertifikalı fidan kullanımı ve üretimine ait başvurular da başlamıştır. '' dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.