ALGÜN: ÇATALCA MAÇINA YENİ HOCAYLA ÇIKARIZ

ALGÜN: ÇATALCA MAÇINA YENİ HOCAYLA ÇIKARIZ

Düzcespor Başkanı Cihat Algün, kötü başlangıç yapan takımın Batman maçı ile kabustan uyandığını söyledi, aynı hatayı tekrara yapmayacaklarını belirtirken, ayakları yere sağlam basan ve ne yaptığını bilen bir hoca ile anlaşarak Çatalca maçına yeni hocayla çıkacaklarını bildirdi.

Düzcespor Başkanı Cihat Algün dün akşam televizyonumuzda yayınlanan Hasan Kaya ile Spor Sayfası programına telefon bağlantısı ile konuk oldu.

 

 

 ?Biz hala sözümüzün arkasındayız.? Diyen Algün,  Düzcespor?a şu anki pozisyonunun yakışmadığını, daha üst liglerde olması gerektiğini söyledi.

Algün, ? Batman maçında çok kıymetli olan 1 puan aldık. Bundan daha ziyade takım kendini buldu. Çok güzel bir oyun oynandı ve takım ruhu oluştu. Önümüzdeki maç bizim için çok önemli. Geçen sene Çatalca yüzünden Play-Off oynayamadık. Umarım burada işlerini bitireceğiz, alacağız bu maçı.? Dedi.

Bilet fiyatlarını aşağıya çektiklerini, Maratonun 5 TL, kapalının  10 TL olduğunu söyleyen Algün,  maça tüm Düzce?yi beklediklerini dile getirdi.

Taraftara çağrıda bulunan Algün, ?  Şölen havası oluşsun diye her şeyi yapıyoruz. Takımın arkasında olmak çok önemli, taraftar olarak orada takıma destek verilmeli. Kötü bir başlangıç yaptık ama Batman Petrol maçı ile bu kâbustan uyandık. Umarım burada bunu devam ettireceğiz.? Şeklinde konuştu.

Taner Öcal?ın istifasının ardından yeni hoca arayışına girdiklerini söyleyen Algün, hoca seçiminde aynı hatayı yapmayacaklarını ifade ederken, Çatalca maçına yeni hocayla çıkmak istediklerini vurguladı.

Algün, ? Önümüzdeki maçlara takımın başında bir hoca ile çıkalım istiyoruz. Birçok hoca ile görüştük ve hepsinin fikirlerini aldı. Bu takım hedefleri olan bir takım. En baştan böyle bir takım kurduk. Bizimle görüşleri örtüşen bir hoca ile yola devam etmek istiyoruz. Aynı hatayı tekrar yapmak istemiyoruz. Ayakları yere basan, ne yaptığını bilen, CV?si sağlam, takımı taşıyabilecek ve çıkartabilecek bir hoca ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu hafta içinde bu işi bitiririz gibime geliyor. Hafta sonu Çatalca maçına hocamızla çıkarız diye düşünüyorum.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.