KAYA: BİZDEN HİZMET BEKLİYORLAR

KAYA: BİZDEN HİZMET BEKLİYORLAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya dün Düzce?ye geldi. Kaya, yeni belediye başkanı için Ak Parti il teşkilatında yapılan temayüle katıldı. Kaya, ? insanlar bizden hizmet bekliyor? diyerek halkın hizmetlere oy verdiğini söyledi.

 

Cuma günü yapılacak yeni belediye başkanlığı seçimi öncesinde Ak Parti İl teşkilatında  temayül yoklaması yapıldı. Temayül yoklaması öncesinde parti üyelerine hitaben konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, temayüle kimlerin katılacağını anlattı.  

 

Kaya, ? Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Beyin istifasının ardından burada bir temayül yoklaması yapacağız. Mehmet Bey?e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Burada Düzce İl ana kadememiz, kadın ve gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz, merkezde bulunan İGM üyelerimiz ve merkez ilçe yönetimimiz oy kullanacaklar. Bunun dışındaki arkadaşlarımız bizi mazur görecekler inşallah.? Dedi.

 

AK Partinin bir ve beraberliğinden güç aldığını kaydeden Kaya ? Bu millet bizim kaşımıza gözümüze oy vermiyor. Yaptığımız hizmetlere oy veriyor. Biz de yenilenmemizi ve kendimizi geliştirmemiz için çalışmalar yapıyoruz. İnsanlar bizden hizmet bekliyor. Bardağın dolu kısmını görüp boş kısmını da bilmemiz gerekiyor. Buna göre siyaset yapmalıyız. Çıtamızı yükselteceğiz ve bardağın boş kısmını doldurup dolu kısımların da anlatmak AK Parti olarak bizlerin görevidir? şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.