BELEDİYESPOR TAKIMLARI MAÇLARA HAZIR

BELEDİYESPOR TAKIMLARI MAÇLARA HAZIR

2017-2018 Basketbol ve Voleybol sezonunda ikinci maçlar bu hafta oynanacak. Düzce Belediyespor Basketbol takımı bu hafta kendi salon ve seyircisi önünde oynarken, Voleybol takımı deplasmana gidecek.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı sezonun ikinci maçını Anadolu Üniversitesi ile yapacak. Ligin ilk maçında Altekma?yı 3-0 mağlup eden Belediyespor bu maça da mutlak galibiyet için hazırlanıyor. Takım antrenörü Şevket Gökhan Öztürk lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek ? 3-0?lık galibiyet bizi ligin üçüncü sırasına yerleştirdi. Ligin güçlü takımlarından olan Altekma?yı mağlup etmemiz takımda iyi bir moral oluşturdu. Deplasmanda oynayacağımız Anadolu Üniversitesi de ligin güçlü takımları arasında bulunuyor. Ligde de ikinci sırada bulunuyorlar. Bizim için takımdaki uyum ve disiplin çok önemli. Hazırlık maçlarında bunu iyi ortaya koyduk. Deplasmanda Anadolu Üniversitesi?ni mağlup etmemiz sürpriz olmaz? dedi.

Düzce Belediyespor Basketbol takımı ligin ikinci maçını kendi salon ve seyircisi önünde oynayacak. Düzce Belediyespor?un rakibi Selçuklu Belediyespor.

2017-2018 Basketbol liginde Düzce Belediyespor bu hafta 7 Ekim tarihinde Selçuklu Belediyespor ile kalıcı konutlar spor salonunda karşılaşacak. Maçın başlama saati 17,00 olarak belirlendi. Belediyespor takım antrenörü Faruk Beşok, Selçuklu Belediyespor maç hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek ? Kendi seyircimiz önünde sezonun ilk maçını oynayacağız. Takım olarak maça hazırız. Tüm sporcularımız maç saatini bekliyor? dedi. 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.