YARALI KOCA HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

YARALI KOCA HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Nusrettin mahallesi ticaret lisesi karşısında karısını öldüren bir şahıs önce bileklerini kesti, sonra 3 kattan atlayarak intihar etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan koca da kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, Iraklı oldukları öğrenilen Ayad Jebur Maadal (44), eşi Zeynep Maadal'ı (39) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu öfkeli koca karısını boğarak öldürdü. Gözü dönmüş koca karısını öldürdükten sonra kendisini binanın 3. katından aşağıya attı. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı. Ancak ağır yaralı adam tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Iraklı çiftin yaklaşık 1 ay önce Türkiye?ye geldiği öğrenilirken, Avrupa?ya gidebilmek için Birleşmiş Milletler Mülteciler Komisyonuna başvuruda bulundukları, kocasının öldürdüğü kadının memleket hasretine dayanamayarak ülkesine geri dönmek istediği bilgisine ulaşıldı. Ancak eşiyle daha önce de bir çok kez bu yüzden tartışan adamın yine aynı nedenle tartıştıkları esnada eşini boğarak öldürdüğü bildirildi. Çiftin 2 erkek çocukları olduğu da öğrenildi.

.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.