2.OLDULAR

2.OLDULAR

Düzce Üniversitesi Türk Halk Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Topluluğu Yine Kupayla Döndü

Türk Halk Oyunları Federasyonu?nun Bodrum?da düzenlediği Üniversiteler Arası Halk Oyunları Yarışması?nda Düzce Üniversitesi'ni temsil eden Halk Oyunları ekibimiz 2. oldu.

Bu kapsamda Halk Oyunları Topluluğu Eğitmeni Dr. Onur Gücüş, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar?ı ziyaret ederek Topluluk çalışmaları ve yarışma hakkında bilgiler verdi. Kazanılan ikincilik kupasını Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakara hediye eden Dr. Gücüş, Üniversitenin göstermiş olduğu destek ve yardımlardan dolayı teşekkürlerini sundu.

Sosyal ve kültürel çalışmaların Üniversite ve ülke için önem arz ettiğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, bu tür sosyal etkinlikleri her zaman desteklediklerini vurguladı. Üniversitenin bu etkinliklerde yer alarak başarılı sonuçlar almasının Üniversite adına gurur verici olduğunu belirtti. Rektör Çakar ayrıca başarının kazanılmasında emek veren herkese teşekkür etti.

Yaklaşık 40 üniversitenin katıldığı halk oyunları yarışmasında Üniversitemiz; Gaziantep ve Artvin yöresi halay ve horon kategorisinde başarılı performanslar sergileyen ekibimiz final yarışmasında Üniversitemizi temsil ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.