SÜRÜCÜLER İSYANDA

SÜRÜCÜLER İSYANDA

Düzce D-100 Karayolu İstanbul istikametinde yaklaşık 1 ay önce başlayan yol çalışmaları sürücüleri isyan ettirdi. Çalışma nedeniyle, Kapıcı  ve Çerkeztaşköprü kavşakları ile Melen köprüsünde trafik dakikalarca aşılamazken, ilçe minibüsleri de yarım saatte  gittikleri yolu 1,5 saatte tamamlıyorlar. 

 

 

D-100 Karayolu?nun bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarına bağlı olarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

D-100 Karayolu Küçük Melen mevkiinde köprüde ve karayolunda yapılan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle karayolunun İstanbul istikametine ulaşıma tek şeritten veriliyor.

Yaklaşık 3 ay önce başlayan çalışmaların bitmemesi sürücüleri isyan noktasına getirdi. Haber merkezimizi arayan vatandaşlar, özellikle Kapıcı ile Çerkeztaşköprü sapağından dakikalarca çıkamadıklarını söyleyerek sıkışan trafik için çözüm bulunmasını istediler. Ayrıca, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Cumayeri seferi yapan ilçe minibüsleri de yaklaşık yarım saatte gittikleri yoldan çalışmalar nedeniyle 1,5 saatte çıkamadıklarını söylediler.

Yine D-100 karayolu üzerinde Çerkeztaşköprü ve Ticaret Borsası önünde yapılmakta olan kanal nedeniyle de trafikte çile çektiklerini söyleyen vatandaşlar, çalışmaların ne zaman biteceği sorgularken, havalar iyice bozulmadan çalışmaların tamamlanmasını istediler.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.