SUBAŞI: HASTANEMİZ TAM DONANIMLI

SUBAŞI: HASTANEMİZ TAM DONANIMLI

Düzce Özel Çağsu hastanesi KBB Uzm. Dr. Şükrü Subaşı, Düzce?nin iklimsel yapısı, çukur olması, havasının isli ve puslu oluşu, yüksek nem ve sanayinin giderek artmasından dolayı alerjik hastalıklara çokça rastlandığını söyledi.

 

 

Düzce Özel Çağsu hastanesi KBB Uzm. Dr. Şükrü Subaşı, Düzce?nin endüstiriyel ve tabii yapısının çok sayıda alerji hastalığına yol açtığını söyledi, Çağsu hastanesinde  bu çeşit hastalıklara müdahale  için her türlü gerekli donanımın bulunduğunu vurguladı.

Subaşı, ? Bizim hastalarımızda yarısına yakını alerjik şikâyetlere dayalı hastalıklarla geliyorlar.  Bir kısmına ilaç tedavisi uyguluyoruz. Kronik Sinüzite çevirdiği veya burunda et büyümeleri yaptığı takdirde ameliyatla müdahale ediyoruz.  Hastanemiz bu rahatsızlıklarla ilgili; alerjik testler, uyku laboratuarı ve ameliyat ile endoskopik cerrahi yapmaya uygun, her türlü donanımı mevcut. Bu rahatsızlıklar ile gelen bütün hastaları kabul ediyor ve gerekli müdahalelerde bulunuyoruz. Düzce halkının, alerjik hastalıklar ve komplikasyonları sonucu gelişen ameliyatlarda, faydalı olacağımızı düşünüyorum.? Dedi.

Düzce?nin iklimsel yapısı dolayısı ile çocuklarda daha çok kronik tonsillit ve geniz eti büyümesi ile karşı karşıya geldiklerini söyleyen Subaşı, ilaç tedavisine cevap vermeyen hastalara ameliyat uygulandığını belirtti.

Subaşı, ? Bunların bazen kulaklara da komplike bir etkileri oluyor. Bu hastalarımızı, çocuk hekimlerimizle birlikte, ilaç ile tedavi etmeye çalışıyoruz. Tedaviye cevap vermeyen hastalarımızı da ameliyat ile tedavi ediyoruz. Hastanemizde bu işlemler için bütün donanımlar mevcut. Düzce?nin iklimsel yapısı, çukur olması, havasının isli ve puslu oluşu, yüksek nem ve sanayinin giderek artmasından dolayı alerjik hastalıklara çokça rastlıyoruz.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.