OTOBÜS DURAĞI İŞGAL ALTINDA

OTOBÜS DURAĞI İŞGAL ALTINDA

Düzce?de belediye otobüs duraklarının başka araçlar tarafından işgal edilmesi sorunu bir türlü aşılamıyor. Duraklara park eden araçlar yüzünden yaşlılar, engelliler, yolun ortasında otobüslere binip inmek zorunda kalıyor.

 

 

Düzce?deki toplu ulaşım araçları otobüs ve minibüsler için hemen her gün şikayetler gelirken, bu araçların duraklarına park eden araçlar için yapılan şikayetler de artmaya başladı. Özellikle eski Bolu caddesinde bulunan durakta bu sorun aşılamazken, duraklara park eden araçlar sebebiyle otobüsler yanaşamadığı için yolcuları yol ortasında indirip bindiriyor.

Bazı sürücülerin durak önlerini park yeri olarak kullanması hem otobüsleri hem de vatandaşları zor durumda bırakıyor. Hem trafik güvenliği hem de insanların güvenliği tehlikeye giriyor. Celal Kasapoğlu caddesinden çıkan otobüsler park eden araçlar yüzünden rahatça manevra yapamazken kaza riskiyle karşı karşıya kalıyor.

Eski Bolu caddesinde durağa yanaşamayan otobüsler yol ortasında durunca özellikle yaşlılar ve engellilerin otobüslere binmek için yaşadığı sıkıntı da kameramıza yansıdı.

Hem otobüs sürücüleri hem vatandaşlar sürücüleri duraklara park konusunda dikkat etmeye çağırırken, trafik polisi ve zabıtalardan da daha hassas çalışma yapmalarını istediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.