KADIN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

KADIN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Düzce D-655 karayolu Kurtsuyu Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Zonguldak istikametine gitmekte olan bayan sürücünün kullandığı araç kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. İl Özel İdaresi?ne ait kamyona çarparak durabilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

 

 

Kaza saat 16.30 sıralarında D-655 karayolu Kurtsuyu Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Düzce?den Zonguldak istikametine gitmekte olan Gizem Şahin  idaresinde ki 81 DR 006 plakalı otomobil sürücüsünün aşırı hızlı ve iddiaya göre alkollü olması nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç hızını alamayarak yolun ortasında bulunan refüj taşlarına çarparak havalandı ve karşı Zonguldak?tan Düzce istikametine doğru ilerlemekte olan Ali Durna (48) idaresinde ki İl Özel İdaresine ait olan 81 DS 036 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile paramparça olan aracın içinde sıkışan sürücü Gizem Şahin, etrafta bulunanların yardımı ile çıkarılarak 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi?ne kaldırıldı. Sürücü Gizem Şahin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Diğer yandan Kamyon Sürücüsü ?Karşı şeritten geliyordu. Birden otomobil kontrolden çıktı ve ortada ki taşlara çarparak resmen uçtu ve bana çarptı? dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.