VATANDAŞA EĞLENCE ÇIKTI

VATANDAŞA EĞLENCE ÇIKTI

İstanbul caddesi adeta baştan yapılmaya başladı vatandaşa eğlence çıktı. Daha tramvay gelmeden yeni takılan duraklara oturup çalışmaları seyredenler, dökülen asfalta yapışmama için atlayıp zıplayanlar, işçilerin yaptığını beğenmeyip akıl verenler neler neler, kısacası İstanbul caddesinde ilginç gülümseten görüntüler.

 

 

MERAKLA İZLİYORLAR

İstanbul Caddesi?nin trafiğe kapatılmasının ardından başlayan çalışmalar yaklaşık 2 aydır devam ediyor. Caddede iş makineleri kol gezerken, ortaya ne çıkacağını merak eden vatandaşları da bir merak aldı. İş makinelerini takibe alan vatandaşlar çalışmaların her anını takip ediyorlar, bilgi alıyorlar, olmadı kimileri işçilerin yaptığını beğenmeyip akıl veriyorlare, yol gösteriyorlar.

TRAMVAY GELMEDEN?

Tramvay için rayların döşenmesinin ardından caddenin belirli noktalarına durakları da konuldu. Vatandaş fırsatı kaçırmadı, daha tramvay gelmeden duraklara oturmayı ihmal etmedi. Durağa oturan vatandaşların meraklı gözlerle çalışmaları takip etmesi ortaya renkli ve gülümseten görüntüler çıkardı.  

ATLAMA ZIPLAMA USTASI OLDUK

Yaklaşık 2 aydır devam eden çalışmalar Düzcelileri uzun atlama ve zıplama ustası yaptı. Rayların üzerinden ya da yeni asfalt dökülen alanlardan geçmek zorunda olan vatandaşlar hünerlerini sergiledi, uzun atlama sporcularına taş çıkartacak kadar başarılı oldu.

YENİ ASFALT DÖKÜLDÜ

İstanbul caddesinde yapılan çalışmalar kapsamında bugün caddenin yarısına asfalt döküldü. Trafiğe açılması planlanan tarafa dökülen asfalt diğer yarı ile aynı seviyeye getirilerek iş makineleri ile düzeltildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.