KEŞİRDEN YATIRIM MÜJDELERİ

KEŞİRDEN YATIRIM MÜJDELERİ

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir , Düzce için yapılan sağlık yatırımlarının devam ettiğini, son olarak bakanlıktan yapılması planlanan sağlık yatırımları için 4 Milyon 500 Bin TL ödenek çıkarıldığını bildirdi.

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce?nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için son üç yıldır Sağlık Bakanlığı ile beraber yürütülen çalışmaların devamında gelecek olan yeni hizmetlerin müjdesini verdi.

Keşir: ?Düzce genelinde vatandaşlarımızın ihtiyacının karşılaması ve hemşerilerimize daha iyi bir sağlık hizmeti sunulması için çalışıyoruz. Bu kapsamda Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binası başta olmak üzere, Muncurlu Devlet Hastanesinin Fizik Tedavi merkezine dönüştürülmesi konularında yapılan çalışmalar hemşerilerimizi memnun etti. Muncurlu Hastanesinde hizmet alım süreci tamamlandı, Kasım ayı ortalarından itibaren 70 yatakla, yataklı hizmet verilmeye de başlanacak. Aynı şekilde Akçakoca?da da 10 yatakla Fizik Tedavi hizmeti verilecek.? dedi.

Düzce?nin sağlık yatırımları için başlatılan girişimlerin devam ettiğini belirten Keşir: ? Yeni yatırımlar için Sağlık Bakanlığından 4 Milyon 500 Bin TL ödenek çıkarıldı. Bu ödenekle, Merkez Kalıcı Konutlara Aile Sağlığı Merkezi, Akçakoca ile Cumayeri ilçelerimize Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi yapılacak. Merkezde bulunan Arapçiftliği köyümüze Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kurulacak. Ayrıca Gümüşova Selamlar köyümüze de 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kurulacak böylece hemşehrilerimizin sağlık hizmetlerine erişimi daha da kolaylaşacak ve hızlanacak.? şeklinde konuştu.

Keşir sözlerini ??Ayrıca Sağlık bakanlığında münhal kadro düzenlemesi kapsamında, talebimiz üzerine, Atatürk Devlet Hastanesinde 20, Akçakoca Devlet Hastanesinde de 8 pratisyen hekimin daha hemşehrilerimize hizmet verecektir. Sağlık hizmetleri olmazsa olmazımız, tüm Düzcelilere hayırlı olsun.?? Diyerek tamamladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.