GÖRÜNMEZ OLDULAR

GÖRÜNMEZ OLDULAR

Karaca Deresinin bir bölümü  DSİ tarafından ıslah edildi, çevresine korkuluklar takıldı. Ancak kenarından geçen yolun yapılmasıyla derenin bazı bölümlerinde korkuluklar neredeyse yolun 1 metre aşağısında kalınca, vatandaşlar özellikle geceleri sürücüler için tehlike arz eden bu durum için çözüm bulunmasını istedi.

 

 

DSİ?nin dere ıslah projeleri kapsamında Karaca deresinin bir bölümü de ıslah edildi. Derenin içine istinat duvarları yapılırken, çevresine korkuluklar takıldı. Ancak derenin Memur Sen ve Kara hacı Musa mahallesinin arka kısmına denk gelen yolda asfalt çalışması yapılınca dere ile yol arasındaki kot farkı yüzünden korkuluklar neredeyse 1 metre aşağıda kaldı, hatta çalı çırpıyla örtülen korkuluklar görünmez oldu.

Derenin çevresindeki korkulukların adeta kaybolması vatandaşı tedirgin ederken, bu duruma nasıl çözüm bulunacağını merak eden vatandaşlar, ? yolun altında korkuluk olur mu, birinin çocuğunun başına bir şey mi gelmesi lazım ki duvarı yükseltip korkuluk yapasınız.? Diyerek tepki gösterirken, özellikle geceleri sürücüler için de bu yolun tehlikeli olabileceği, dikkatsiz sürücülerin dereye uçma riski olduğunu savundular. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.