ESNAFIN SABRI TAŞTI

ESNAFIN SABRI TAŞTI

Eski sanayi D-100 karayolu yan yoldaki çukur esnafın şikayetlerine yol açtı. Motosikletli bir gencin çukurdan geçerken direksiyon hakimiyetini kaybedip başka bir aracın altına girmesi ve yaralanması esnaf için bardağı taşıran son damla oldu. ? İlla biri ölmeli mi? diyen vatandaşlar bu çukurun bir an önce kapatılmasını istiyorlar.

 

 

Aylardır şehir dışına taşınması gündemde olan eski sanayi sitesinde sorunlar diz boyu. Esnaf belirsizlik içinde ne yapacağını bilmeden beklerken bir de ilgisizlik eklenince sabırlar taştı.

Eski sanayi yan yolda yaklaşık 2 ay önce açılan çukurun kapatılmadığını söyleyen esnafların, bu çukur yüzünden yaşanan bir kazanın ardından tepkileri daha da çoğaldı. Yolu kullanan araçların çukurdan geçerken zarar gördüğünü söyleyen esnaflar, motosikletli bir gencin ise kaza geçirerek yaralandığını dile getirdiler.

Sanayi esnaflarından Cevat Çatalbaş çukur yüzünden yaşanan sıkıntıyı anlatırken, ? sorun belli, arabalar nasıl geçiyor görüyorsunuz, çocuğun bir tanesi fren yaptı kafa göz dağıldı. Kimse ilgilenmiyor. Sanayinin girişi burası.Vali de geçiyor görüyor bunu. 2 aydır böyle burası. Her gün kaza oluyor. Bugün de motosiklet geldi girdi arabanın altına kafa göz parçalandı. Bu yayından sonra yarın yaparlar bunu yalnız. Birisi ölmesi gerekiyor. Direkten döndü o da. Yarın öbür gün keşke yapsaydık derler. Eski sanayi sorunu yok mu işte sorun. Belediye suyu çekti kapatmadı.? Şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.