VATANDAŞ BİR KÜREK ASFALT BEKLERKEN?

VATANDAŞ BİR KÜREK ASFALT BEKLERKEN?

Düzce?nin bir çok mahallesinde sokağında vatandaş bir kürek asfalt beklerken, kişiye özel uygulama tepki gördü. Sarayyeri mahallesinde, belediye imar müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen şahsın evinin önüne yaptırdığı ? özel? asfalt ve kasis vatandaşları kızdırdı.

 

 

Düzce Belediyesi son dönemlerde asfalt atağına kalksa da şehirde bir çok cadde ve sokak hala asfalta hasret. Bazı mahallelerde vatandaşlar basın yoluyla seslerini duyurmaya çalışarak yetkililere derdini anlatırken, kaderine razı olanlar ise yazı toz, kışı çamur içinde geçiriyor. Düzce?de asfaltsız yol kalmayacak şeklinde yapılan açıklamalarda yıllardır asfalt yüzü görmemiş vatandaşları biraz olsun umutlandırıyor.

Vatandaşın asfalt konusunda durumu belliyken bazı ?torpilli? insanların kendilerine özel yaptırdıkları hizmetler tepki görüyor.

Tıpkı, Sarayeri mahallesi 2820. caddede olduğu gibi. Bu caddede ikamet eden ve belediye imar müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen şahıs, evinin önünden geçen yolun başı ve sonuna asfalt döktürerek kasis yaptırmış.

Bu kişiye özel muameleyi görüntüleyerek haber merkezimize gönderen vatandaş, ? zaten yol bozuk, hızlı gitmenin imkanı yok, bir de evinin önüne kadar asfalt döktürüp kasis yaptırmış, keyfe keder bu hizmetlere son verilmeli?  diyerek yetkililere seslendi.

Daha bugün gündeme getirdiğimiz Olimpiyat kavşağındaki engebeli yolun bir kürek asfaltla düzeltilme imkanı varken ve  bir çok kişinin mağdur olduğu sorunlara çözüm bulunması gerekirken , kişiye özel muamele yapılması doğal olarak vatandaşın tepkisini çekiyor.  

Başkan Mehmet Keleş zamanında çok eleştirilen ve sık sık şikayetlere yol açan yol sorunlarına yeni Başkan  Dursun Ay?ın el atmasını isteyen vatandaşlar, Düzce?nin sadece İstanbul caddesinden ibaret olmadığını söyleyerek, şehrin her bölgesine ilgi gösterilmesini istediler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.