YAZIPINARSPOR 2 KURTSUYUSPOR 2

YAZIPINARSPOR 2  KURTSUYUSPOR 2

Düzce Birinci Amatör ligde Gölyaka?da oynanan karşılaşmada Yazıpınarspor takımı ile bu ligde ilk sezonunu yaşayan Kurtsuyuspor takımları karşı karşıya geldiler.İki takımda karşılıklı attıkları goller ile sahadan beraberlikle ayrıldılar.

Yazıpınarspor takımı ligin ilk haftasında olduğu gibi ligin ikinci haftasında sahadan beraberlik ile ayrılan takımı oldu. Sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Koçyazıspor ile oynadığı karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrılan Gölyaka temsilcisi ikinci maçını kendi evinde ligin yeni takımlarından biri olan Kurtsuyuspor takımı ile oynadı.

Bu mücadeleye deplasman takımı etkili başladı ve 12. Dakikada gelişen Atakta Halilcan?ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi bu gole Hamit?in 14. Dakikada attığı gol ile cevap verdi. Bu golden sonra ev sahibi ekip baskısını arttırdı. 38. Dakikada ev sahibinin ilk golünü atan A.Hamit takımını 2-1 öne geçirdi. İlk devre bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci devresinin 84. Dakikasında deplasman takımı Enes?in attığı gol ile beraberliği yakaladı ve bu karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.