ISRARLA BURAYA PARK EDİYORLAR

ISRARLA BURAYA PARK EDİYORLAR

Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi girişine ?benim hastam acil? diyerek araçlarını park etmek isteyen bazı sürücüler, ambulansların girişini  engelliyor. Birçok hasta yakınının hastalarını özel otomobilleriyle acil servise getirmesi ve tedavileri tamamlanana kadar kapı önüne park etmesi ambulansla getirilen hastalara ilk müdahalenin gecikmesine neden oluyor.

 

 

Düzce?de şehir içerisinde yaşanan park sorunlarının vatandaşların duyarsızlığı sonrasında büyüyerek çözülmez durumlar almaya başladığı bilinirken, Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servis önünde de aynı sıkıntı yaşanıyor.

Devlet Hastanesi Acil Servisi girişine araçlarını park etmek isteyen bazı duyarsız sürücüler, sağlık ekiplerine de zor anlar yaşatıyor.

Acil servise kendi araçları ile gelen ve araçlarını hastaneden uzak bir yere park etmek istemeyen vatandaşlar Acil servis girişine ve önünde bulunan park edilmez alana araçlarını gelişi güzel bıraktıktan sonra  ?benim hastam acil? diyerek hastaneye giriyorlar.

Acil girişine bırakılan araçlar ve gelişi güzel parklar nedeniyle ambulans girişlerinin zor yapılması, gerçekten acil olan durumlara da zamanında müdahale edilememesine yol açıyor.

Onca uyarıya rağmen birçok sürücü, ısrarla araçlarını ya acil servisin önüne ya da ambulans giriş yerine park etmeye devam ediyor. Hastanede görevli güvenlik görevlilerinin çabaları sayesinde, sorun giderilmeye çalışılıyor.

Kaza ve çeşitli vakalara gitmek için adeta zamanla yarışan ambulansların acil servis önünde bu şekilde engellenmesi, hasta yakınlarını da çileden çıkarıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.