DELEGELER YANMAZ?I YALNIZ BIRAKTI

DELEGELER YANMAZ?I YALNIZ BIRAKTI

5 KASIM 2017 (Bugün) Pazar günü Diapolis Otel?de düzenlediği kahvaltıda yerel basınla bir araya gelen Zekeriya Yanmaz, 5 delege ile basın açıklaması yaptı.

İlçe yönetimini tamamlamak için toplam 12 yönetim kurulu üyesini tamamlaması gereken Yanmaz? ın  basın açıklamasına gelen delege sayısının az olması henüz kendi adına bir yönetim kurulu oluşturabilecek kadar delege sayısına ulaşamadığı, hatta kendi köyü olan Tahirli ?den her hangi bir delegenin toplantıya katılmadığı görüldü.

Yanmaz yaptığı basın açıklamasında; Atatürk ilke ve devrimleriyle birlikte Cumhuriyetin önemine dikkat çekerken, ?CHP Türkiye Cumhuriyetinin çimentosudur. CHP çağdaşlıktır, CHP akılcılıktır, laikliğin teminatıdır, CHP ?liler bunun bilincinde olarak Akçakoca?da bu sorumluluk içerisinde partililerimizin ve kamuoyunun çekincelerini dikkate alarak partililerimiz ve delege arkadaşlarımızla yaptığımız istişare toplantılarında aldığımız izlenimler doğrultusunda uzlaşma çalışmalarında bulunduk. Ancak yaptığımız uzlaşma çalışmalarından bir sonuç alamadık. Sizlerin karşısında bulunan bu kadro ile CHP ?de 9 Aralıkta yapılacak olan kurultayda yönetebilme adına üyelerimizden yetki alan CHP delegelerinden uzlaşı istemeye karar verdik. 3. Alternatif olarak değil, uzlaşı adına aday olduğumuzu bildiririz.

Zekeriya Yanmaz ?ın basın açıklamasında sık sık işaret ettiği ?Uzlaşma? nın hangi konularda olması gerektiği, CHP ilçe teşkilatının mevcut durumda hangi konularda eksik olduğu, uzlaşma gerektiren konuların neler olduğu sorusuna net bir cevap veremeyen Yanmaz, CHP ?de ilkeler bazında herkes aynı düşüncededir demekle yetindi.

Zekeriya Yanmaz ?ın basın açıklamasından izlenimler şimdilik bu kadar. Seçimin yapılacağı 9 Aralık tarihine kadar gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Toplantıya katılan delegeler şunlar:

1-           Nurol Badanoz

2-           Cevdet Gültekin

3-           Özgür Özer

4-           Hızır Paşa Torunlar

5-           Rıdvan Akar

Haber & Yorum: Özhan KIZILTAN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.