İLÇE BAŞKANLIĞINA YANMAZ DA ADAY OLDU

İLÇE BAŞKANLIĞINA YANMAZ DA ADAY OLDU

Zekeriya Yanmaz, CHP Akçakoca İlçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

5 KASIM 2017 (Bugün) Pazar günü Diapolis Otel?de düzenlediği kahvaltıda yerel basınla bir araya gelen Zekeriya Yanmaz, 5 delege ile basın açıklaması yaptı.

Yaptığı basın açıklamasında 3?üncü alternatif olarak başkanlığa aday olduğunu açıklayan Yanmaz;  Atatürk ilke ve devrimleriyle birlikte Cumhuriyetin değerlerine dikkat çekerken, ?CHP Türkiye Cumhuriyetinin çimentosudur. CHP çağdaşlıktır, CHP akılcılıktır, laikliğin teminatıdır, CHP ?liler bunun bilincinde olarak Akçakoca?da bu sorumluluk içerisinde partililerimizin ve kamuoyunun çekincelerini dikkate alarak partililerimiz ve delege arkadaşlarımızla yaptığımız istişare toplantılarında aldığımız izlenimler doğrultusunda uzlaşma çalışmalarında bulunduk.

Ancak yaptığımız uzlaşma çalışmalarından bir sonuç alamadık. Sizlerin karşısında bulunan bu kadro ile CHP ?de 9 Aralıkta yapılacak olan kurultayda yönetebilme adına üyelerimizden yetki alan CHP delegelerinden uzlaşı istemeye karar verdik. 3. Alternatif olarak değil, uzlaşı adına aday olduğumuzu bildiririz." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.