HATALAR DEĞİL SAHA EKSİKLİĞİ KONUŞULMALI

HATALAR DEĞİL SAHA EKSİKLİĞİ KONUŞULMALI

Düzcespor Teknik Direktörü Ahmet Duman ve Basın Sözcüsü Emrah Özer, takımın hataları ve eksikliğinin sürekli konuşulduğunu söyleyerek sitem ettiler, kötü durumdaki Yenitaşköprü sahasında idman yapmak zorunda kalan Düzcespor?un antrenman sahası olmamasının hiç konuşulmadığını dile getirdiler.

 

 

Son 2 haftayı galibiyetle kapatan Düzcespor bu hafta Erzin deplasmanına gidecek. Takım Ahmet Duman idaresinde bugün Yenitaşköprü sahasında idman yaptı. İdmanda futbolcuların keyifli ve coşkulu olduğu görüldü.

Düzcespor Basın Sözcüsü Emrah Özer, bazı basın organlarında futbolculara prim verilmediğine dair çıkan haberlerin gerçekçi olmadığını söyledi, birkaç gün gecikmeli de olsa söz verilen primlerin dağıtıldığını söyledi.

Düzcespor?da yaşanan finansal sıkıntıyı açmaya çalıştıklarını belirten Özer, futbolcuların prim alacağı kalmadığını da bildirdi.Özer, ? Takım iyi giderken bu kenetlenmeyi bozmayalım? dedi.

Önümüzdeki hafta sonu oynanacak Erzin maçı öncesi yapılan idmanda takımın iyi bir sinerji yakaladığını söyleyen Özer, Teknik Direktör Ahmet Duman2ın çok büyük katkısı olduğundan söz etti.

Düzcespor?un idman yaptığı Yenitaşköprü sahası ile ilgili de konuşan Özer, sahanın köydeki vatandaşlarla birlikte düzeltildiğini ancak yeterli olmadığını dile getirdi.

Teknik Direktör Ahmet Duman da galibiyetler sonraı takımda morallerin iyi olduğunu söylerken, antrenmanın coşkulu ve keyifli geçtiğini belirtti. Duman antrenman sahası konusunda ise şartların çok kötü olduğunu, Düzce?de  spor ve antrenman sahası konusunda çok fazla konuşulmadığına dikkat çekti. Duman, ? Bir maçı kazanmışızdır ama eksiklerimiz vardır, biz bunların farkındayız ancak herkes bunu konuşuyor kimse şu antrenman sahasını konuşmuyor? dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.