DÜ Akçakoca Yerleşkesi?nde 5. Açık Kapı Günü gerçekleştirildi

DÜ Akçakoca Yerleşkesi?nde 5. Açık Kapı Günü gerçekleştirildi

?Değer Üreten Üniversite? felsefesiyle şeffaf ve katılımcı bir yönetim kültürü oluşturabilmek amacıyla  Açık Kapı Uygulaması Akçakoca Yerleşkesi?nde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

 

Akademik ve idari personeller ile öğrenciler başta olmak üzere tüm mensuplarının Akçakoca Yerleşkesiyle ilgili düşüncelerini, gözlemlerini, tespitlerini, eleştirilerini, önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla düzenlenen 5. Akçakoca Açık Kapı gününde, Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu, öğretim elemanlarını ve idari personelleri makamında kabul etti.

 

Öğretim elemanlarının ve idari personellerin Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve Akçakoca Meslek Yüksekokulu ile ilgili düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu, gündeme gelen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açık Kapı Uygulamasıyla edindikleri fikir ve çözüm önerilerinin Düzce Üniversitesi?nin eğitim birimlerinin kurumsal gelişimine olumlu katkılar sağladığını ifade eden Faikoğlu, programa katılan mensuplara teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.