TÜRK EĞİTİM SEN?DE KONGRE

TÜRK EĞİTİM SEN?DE KONGRE

Türk Eğitim Sen Düzce Şubesi 6. olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi. Mevcut Başkan İsmail Şişman güven tazeledi. Şişman özellikle iktidar yanlısı sendikaları eleştirerek zor bir dönemde güçlü bir şekilde sendikacılık yaptıklarını vurguladı.

 

 

Türk Eğitim Sen Düzce Şubesi 6. olağan Kongresi Hızel Otelde yapıldı. MHP İl Başkanı Ümite Yılmaz?ın da katıldığı kongrede Divan  heyetinin oluşturulmasının ardından faaliyet raporları okundu.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşma yapan MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, eğitim camiasına parti olarak değer verdiklerini söyledi kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından tek liste ile yapılan kongrede seçime geçildi. Divan Başkanı Türk Sağlık Sen Düzce Şube Başkanı Şemsettin Bahadır, rant ve koltuk kavgası olmadığı için Kamu Sen?in kongrelerinin kısa sürdüğünü söyledi.

Kongrede güven tazeleyen Türk Eğitim Sen İl Başkanı İsmail Şişman, ülkenin içinde bulunduğu zor durumda zor sendikacılık yaptıklarını söylerken, iktidar yanlısı sendikaları eleştirdi.

Şişman, ? Özellikle iktidar yanlısı sendikalar tarafından üyelerimizin baskı altında olduğu, tüm memurların, öğretmenlerin baskı altında olduğu, tehditlerle şantajlarla üye yapıldığı bir dönemde böylesine güçlü böylesine diri duran sendikamız her daim mücadelesine devam edecektir.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.