ÖĞRENMENİN YAŞI YOK

ÖĞRENMENİN YAŞI YOK

Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği bilgisayar kursuna katılanlar öğrenmenin yaşı yok dedirtiyor. Gençler kadar 40 yaş üstü vatandaşların da ilgi gösterdi kursta, işlerinde teknolojinin nimetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar bilgisayar kullanmanın inceliklerini öğreniyor.

 

 

Çağın teknolojik yeniliklerine uyum sağlayabilmek için bilgisayar kullanmanın gerekliliğinin bilincinde olanlar, yaşları kaç olursa olsun yenilikleri öğrenebilmek adına fırsatları değerlendiriyorlar. İşte Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği bilgisayar kursuna gelen 40 yaş üstü vatandaşlar hem teknolojiye ayak uydurmak hem de işlerinde teknolojinin nimetlerinden faydalanabilmek için bu kursa katılıyorlar.  

Bilgisayar kullanımı ve işletmenliği dersi Öğretmeni Reyhan Çetiner, derste nelerin öğretildiğini anlatırken, bu derslerin ardından artık kursiyerlerin bilgisayarları genel olarak kullanmayı öğrendiğini belirtti.

60 yaşında bilgisayar öğrenmek isteyen Ramazan Bedir, bilgisayar kullanımının detaylarını öğrenmek için kursa geldiğini söylerken, Salih Kısa ise, işi gereği bilgisayar programlarını öğrenmek için kursa katıldığını dile getirdi. Kısa, ? bilinçli olarak bilgisayar kullanmanın bambaşka bir farkı var? dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.