SİYASİLERE VERDİLER VERİŞTİRDİLER

SİYASİLERE VERDİLER VERİŞTİRDİLER

Geçtiğimiz yıllarda Hecinler?de yaşanan çöp vakası bu kez merkeze bağlı Kadıoğlu köyüne yansıdı. Köy merasının çöp alanına çevrileceğini duyan köylü ayaklandı. Genç yaşlı kadın erkek meraya toplanan vatandaşlar siyasilere verdi veriştirdi, belediye başkanına söylemediğini bırakmadı. Köy camisinden anons yapılarak köylülerin bir araya gelmesi istendi.

 

 

Geçtiğimiz yıllarda siyasilerin ve idarecilerin yanptığı yanlış yüzünden ulusal gündemde Düzce?nin adının kötü şekilde yer almasına neden olan Hecinler vakasının benzeri şimdi Kadıoğlu köyünde yaşanacak gibi görünüyor.

Köylülerden habersiz olarak köyün merası ve çocukların top sahasını çöp alanı haline getirmek amacıyla bu sabah belediye iş makinelerinin alana girmesi köylüleri ayaklandırdı. Haberi alan meraya koşarken, hem belediyeye hem siyasilere verdiler veriştirdiler.

Vatandaşların iddiasına göre dereyi doldurup çöp alanı yapacaklarını söylerken, başka yer bulsunlar diyerek tepki gösterdiler. ?Sağlık açısından bizim için tehlikeli ? diyen vatandaşlar, kesinlikle bu alan çöp döktürmeyeceklerini dile getirdiler. ? Gelirlerse kamyonun altına yatacağız? diyen vatandaşlar yetkililerden  bir an önce çözüm bulmasını istediler. 

Kadıoğlu köyü muhtarı Avni Doğan, ? biz çöp istemiyoruz? derken, 150 haneli köyde kokudan duramadıklarını belirtti.

Belediyenin hiçbir hizmetini istemediklerini söyleyen köy halkı, kaç kez dilekçe yazarak otobüs istediklerini ancak bunun kabul edilmeyip de çöp dökmeye kalkışılmasını hazmedemeyerek isyan ettiler. Başkana seslenerek ? Bir iyilik yapacaksan köye araba getir? dediler..

Hem İSKİ?ye hem belediyeye tepki gösteren vatandaşlar köylünün haberi olmadan belediye başkanının gelerek çöpün buraya dökülecek dediğini iddia ederken, köy halkının yüzde 80?ninin Ak Partiye oy verdiğini ama Ak Parti?nin kimseyi adam yerine koymadığını dile getirdiler. ? Hep kandırıyorlar, köyümüzü de satsınlar bizi buradan kaldırsınlar? dediler.

Köy halkının tepkisi bu kadarla da sınırlı kalmadı cami hoparlöründen anons yapılarak tüm köy halkının merada toplanması istendi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.