RASİM BETİR?DE HESAPLAMA HATASI

RASİM BETİR?DE HESAPLAMA HATASI

Düzce Belediyesi fen işleri ekipleri Rasim Betir Paşa Bulvarı üzerinde kaldırım çalışması yaptı. Ancak baştan savma bir görüntü sergileyen çalışmada cadde üzerindeki işyerlerinin gider boruları  kapatılınca ilk yağmurda göle dönecek kaldırımlarla ilgili esnaf hem şaşkın hem çaresiz.

 

 

Rasim Betir Bulvarına Düzce Belediyesi ekipleri tarafından asfalt dökülmesinin ardından yıllardır bozuk durumdaki kaldırımlar da elden geçirilmeye başlandı. Kaldırımlara da asfalt döküldü, kırık dökük taşlar düzeltildi. Ancak bugün yapılan kaldırımlarda ince bir hesaplama hatası ya da vatandaşın değimi ile baştan savma bir iş ortaya çıktı.

Kaldırım çalışması sırasında bulvar üzerindeki işyerlerinin gider boruları kapatıldı. Esnaflar, kot farkı göz önüne alınmayarak hata yapıldığını, bunun ileriki günlerde yeni mağduriyetlere neden olacağını söylediler.

Cadde kenarındaki kaldırımların yüksekliği ile işyerleri önündeki asfaltın yüksekliği birbirine uymayınca ve yağmur giderleri de kapatılınca yağmurda dükkanlarının önünün su dolacağı endişesi taşımaya başlayan esnaflar, yetkililerin bu yanlışı düzeltmesini istediler.

Haberimizin ve esnafların şikayetlerinin ardından bir yap boz uygulaması daha başladı. Belediye yapılan hatayı düzeltmek için kapatılan giderleri açmak amacıyla dükkan önlerinde yeni yapılan yürüyüş yollarını keserek kanal açma çalışması gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.