TRAMVAY DENEME SEFERİNDE

TRAMVAY DENEME SEFERİNDE

İstanbul caddesi bugün yine tramvay zili ile yankılandı. Tramvay deneme sürüşüne çıktı, Belediye Başkanı Dursun Ay halkı selamladı, tramvayın ilk yolcuları ise oldukça heyecanlıydı.

 

 

İstanbul caddesinin trafiğe kapatılmasının ardından hayata geçirilen tramvay ilk test sürüşlerinin yapılmasının ardından beklemedeydi. Tramvay bugün bir kez daha yola çıktı. Belediye Başkanı Dursun Ay yine vatmanlık yaptı, istasyondan valilik önüne kadar tramvayı sürdü.

Başkan Ay, ? deneme sürüşlerine başladık. Kısa bir süre sonra tramvayımız seferine başlayacak. Vatandaşımız çok memnun. Yolcu kapasitemiz dolu şu anda. Güzergahı ticaret lisesinden hastaneye kadar uzatacağız. En kısa zamanda yapacağız. Sabah saat 10:00?da başlayacak akşam yolcu yoğunluğuna göre devam edecek.? Dedi, tramvayın ismi konusunda ise ileri ki dönemlerde bir yoklama yapılabileceğini dile getirdi.

Tramvayın deneme sürüşünde ilk yolcular da yer aldı. Tramvaya belki de ilk kez binen vatandaşların heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Başkan Ay yolculara tek tek hoş geldiniz dedi, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Deneme sürüşü sırasında Başkan Ay el sallayarak halkı selamladı, sık sık zil pedalına basmayı da ihmal etmedi.

İstanbul Caddesi boyunca ağır ağır ilerleyen tramvayı vatandaşlar meraklı gözlerle takip etti, kimi ise cep telefonlarıyla görüntüledi.

Postane önüne kadar tramvayı süren Başkan Ay?a yolcular teşekkür ederken, tramvaydan inen Ay, bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.