ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİK

ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİK

Düzcespor haftalık olağan basın toplantısı, Teknik Direktör Ahmet Duman ve Basın Sözcüsü Emrah Özer?in katılımıyla yapıldı.

 

 

Teknik Direktör Ahmet Duman, grupta alt sıralarda olan Erzinspor ile oynanan maçın düşünüldüğü gibi kolay olmadığını söylerken, ilk yarı istenen oyunun ortaya koyulamadığını belirtti. 2. yarıda risk aldıklarını söylerken, son dakikalarda gelen gollerle maçı kazandıklarını dile getirdi.

 

 

Erzin galibiyeti ile grupta 2. sıraya yerleştiklerini söyleyerek, ? artık bir şeyleri daha iyi hedefliyoruz? dedi. Bingöl deplasmanı için ? zor bir hafta bizi bekliyor? diyen Duman, uzun yol deplasmanlarının yorucu olduğunu vurguladı.

Takımdaki cezalı ve sakat futbolcuların durumundan da söz eden Duman, sarı kart cezalısı Serhat?ın da takımın hücum eksiliğine yol açabileceğinin altını çizdi.

Basın sözcüsü Emrah Özer ise, futbolculara yapılacak  primler dahil ödemelerinin toplamda 1,5 milyon lira civarında olduğunu söyledi, prim ödemelerinde aksama olmadığını dile getirdi.

?2. lige çıkmak istiyoruz bunun için kenetlendik? diyen Özer, düzenlenecek gece için sanayi kuruluşlarını ziyaret ettiklerinde yaşadıkları üzüntü veren bir olayı paylaştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.