KATIRCIOĞLU: HER MECRADA BELGELERİ GÖSTERİRİM

KATIRCIOĞLU: HER MECRADA BELGELERİ GÖSTERİRİM

Geçtiğimiz hafta Düzce?nin gündemine bomba gibi düşen belediye personel maaşları ile ilgili bilgi ve belgeleri kamuoyuyla paylaşan MHP Meclis Üyesi Ercan Katırcıoğlu hakkında gizli belgelere ulaşma gerekçesi ile suç duyurusunda bulunulduğu iddia edildi. Katırcıoğlu, iddia ve baskılardan korkmadığını söyledi.

 

 

MHP Meclis Üyesi Ercan Katırcıoğlu dün akşam ana haber bültenimize telefon bağlantısı ile konuk oldu. Düzce halkı adına gelmiş olan ve görev yapan, Düzce?nin haklarını savunmakla görevli kişiler olduklarını söyleyen Katırcıoğlu, Düzce?nin kaymağını yemek gibi bir düzensizliğe karşı çıkmanın yapısı ve ideolojisi  gereği olduğunun altını çizdi. Katırcıoğlu, ?  Demirden korksaydık tramvaya  binmezdik? dedi.

Düzce Tv?de katıldığı ve şehrin gündemine düşen açıklamalar yaptığı programın ardından çok ciddi bir destek aldığını belirten Katırcıoğlu,  bulunduğu iddiaları içeren belgelerin elinde mevcut olduğunu söyledi, her mecrada göstermeye hazır olduğunu belirtti.

Katırcıoğlu, ?Ticaret ile uğraşanlar daha iyi bilir; bir kişinin cebine koyduğu para değil, şirkete kaça mal olduğu önemlidir. Ben ismini saydığım kişilerin bu şirketlere ne kadara mal olduğunu ispatladım. Bu konuda söylenen miktar ellerine geçmiyormuş. O zaman aradaki miktarı kim alıyor onu söylesinler. Ben elimdeki belgeler ve konunun hassasiyetine hakimim. Her mecrada bunları göstermeye hazırım. Ben geriye dönük 2014 yılı itibari ile bütün belgeleri hazırladım. İsimleri ve aldıkları miktarı tablolar halinde hazırladım. Sayın Cumhurbaşkanı da bunları danışmanları vasıtası ile inceleyecektir. Düzcelilerin paralarının kimlere peşkeş çekildiği de ortaya çıkacaktır.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.