BAŞKAN YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN YERİNDE İNCELEDİ

Koçyazı mahallesi Şehit Ömer Halisdemir caddesi yeni açıldı. Ancak caddenin görüntüsü vatandaşların eleştirisine neden olurken, yeni bulvarın şehidin adına yakışmadığı görüşü savunuldu. Belediye Başkanı Dursun Ay, Ömer Halisdemir bulvarının bağlandığı kalıcı konutlar bağlantı yolundaki kavşağı inceledi, hem bulvarda em kavşakta çalışmaların ne kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

 

 

Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde, Kapalı Pazaryeri ile çevre yolların bağlantısını sağlaması planlanan yeni kavşak çalışmaları devam ediyor. Zahid Kevseri Bulvarı devamı ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ve Şehit Ömer Halisdemir Caddesi bağlantısını sağlayacak Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerindeki kavşak çalışmasının en kısa sürede bitirilmesi planlanıyor.

Yeni açılan ve kavşağa bağlanacak olan Şehit Ömer Halisdemir caddesinde de çalışmalar henüz tamamlanmazken, caddenin mevcut görüntüsü vatandaşların eleştirilerine maruz kaldı. Caddenin adına yakışmadığını söyleyen vatandaşlar bir an önce çalışmaların bitirilip caddeye tabela konulmasını isterken, Belediye Başkanı Dursun Ay, yapımı devam eden yollar ve Ömer Halisdemir caddesinin de bağlanacağı yeni kavşakta incelemelerde bulundu.

Başkan Dursun Ay, önemli bir ulaşım güzergahında daha çalışmaların sona yaklaştığını belirterek ?Düzce?nin şehir merkezi trafiğini rahatlatmak amacıyla çalışma ve planlamalarımız devam ediyor. Bu anlamda burada yapımı devam eden kavşağın önemli bir talebi karşılayacağını düşünüyoruz. Ciddi şekilde takip ederek incelediğimiz kavşak, yapısı itibariyle birçok ulaşım güzergahına bağlantı sağlayacak. Kontrollü şekilde işleyen trafik için vatandaşlarımızdan biraz daha sabır istiyoruz. Yeni kapalı pazaryeri ile bağlantı yolunda bulunan yaşam alanları arasındaki ulaşımı da oldukça verimli bir hale getirecek kavşak kısa süre içinde tamamlanacak? ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.