ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLANACAK

ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLANACAK

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde yapımı devam eden yeni kavşakta incelemelerde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Fen İşleri Müdürü Murat Gülmez ve ekibi ile birlikte Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde yapımı devam eden ve Düzce Belediyesi Kapalı Pazaryeri ile çevre yolların bağlantısını sağlaması planlanan yeni kavşak çalışmasını inceledi.

Zahid Kevseri Bulvarı devamı ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ve Şehit Ömer Halisdemir Caddesi bağlantısını sağlayacak Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerindeki kavşak çalışmasında inceleme yapan Başkan Dursun Ay, önemli bir ulaşım güzergahında daha çalışmaların sona yaklaştığını belirterek ?Düzce?nin şehir merkezi trafiğini rahatlatmak amacıyla çalışma ve planlamalarımız devam ediyor. Bu anlamda burada yapımı devam eden kavşağın önemli bir talebi karşılayacağını düşünüyoruz. Ciddi şekilde takip ederek incelediğimiz kavşak, yapısı itibariyle birçok ulaşım güzergahına bağlantı sağlayacak. Kontrollü şekilde işleyen trafik için vatandaşlarımızdan biraz daha sabır istiyoruz. Yeni kapalı pazaryeri ile bağlantı yolunda bulunan yaşam alanları arasındaki ulaşımı da oldukça verimli bir hale getirecek kavşak kısa süre içinde tamamlanacak? ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.