OYUNCAK OSB DE SON DURUM GÖRÜŞÜLECEK

OYUNCAK OSB DE SON DURUM GÖRÜŞÜLECEK

Düzce ilinde bir Oyuncak Organize Sanayi Bölgesi kurulması ve Milli Oyuncak üretilmesi sürecinin önemli aktörlerinden olan Düzce Üniversitesi, ilgili paydaşların katılacağı ve Milli Oyuncak projesine yönelik yapılması planlanan çalışmaların görüşüleceği toplantıya ev sahipliği yapacak.

 

 

20 Kasım 2017 tarihinde saat 13.00?da Düzce Üniversitesi Rektörlük Çalıştay Salonu?nda gerçekleştirilecek toplantıya; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı yetkilileri ile öğretim üyeleri katılacak.

Toplantıda, Milli Oyuncak sürecinde şu ana kadar yapılan çalışmalar değerlendirilerek yapılması planlanan faaliyetler, hedefler ve ulaşılmak istenen sonuçlara ilişkin görüş alışverişinde bulunulacak.

Milli Oyuncak sürecinin ilk aşaması olan ?Değerlerimiz, Kültürümüz ve Çocuklarımız: Milli Oyuncak? başlıklı çalıştay, Düzce Üniversitesi?nde gerçekleştirilmiş ve üretilmesi planlanan Milli Oyuncağın sahip olması gereken nitelikleri belirlenmişti.

5-6 Mart 2018 tarihlerinde sürecin ikinci aşaması olan Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğinin düzenlenmesi planlanıyor. Proje Pazarında, nitelikleri ortaya konan Milli Oyuncağa ilişkin en iyi tasarımlar, düzenlenecek yarışma sonucunda belirlenecek.

Milli Oyuncak sürecinin son aşamasında ise Milli Oyuncak lansmanının yapılması amaçlanıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.