YENİ OTOBÜSLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

YENİ OTOBÜSLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Düzce Belediyesinin aldığı 8 CNG?li otobüs bugün görücüye çıktı. Belediye meydanına getirilen otobüsler vatandaşın büyük ilgisini çekti. Bu hizmet için başkana teşekkür eden vatandaşlar, ? Düzce bunu hak ediyor? diyerek yeni otobüsleri mükemmel bulduklarını söylediler.

Düzce Belediyesi tarafından, yolcu taşımacılığında kullanılmak üzere bir süre önce alınan doğalgaz (CNG) yakıt sistemi olan yeni otobüsler Düzce'ye ulaştı. Otobüsler bugün belediye meydanında görücüye çıktı.

Özellikle yaşlı vatandaşlar otobüslere büyük ilgi gösterirken, içine girip incelemeyi de ihmal etmediler.

Yeni otobüsleri çok beğenen vatandaşlar düşüncelerini dile getirdiler:

?Yeni  belediye başkanıyla yeni bir çehre kazandı Düzce. Arabalara da güzel, 0 model büyük ihtimalle, tahminen kalıcı konutlara çıkacaklar.? Diyen vatandaşlar,  Ekonomiye katkı olacak dedikleri CNG?li araçları beğendiler. Yaşlı bir amca ? Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin? dileğinde bulundu, Başkana teşekkür etti. ? Düzce halkı bunu hak ediyor? diyen vatandaşlar otobüsleri mükemmel olarak değerlendirdiler.

Belediye Otobüs şoförü Ercan Kızılcıoğlu ise, ? Otobüslerimiz iyice eskidiydi, her gün masraf çıkartıyordu. Masraflar düşecek belediyenin yükü azalacak.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.