ELLERİNE NE GEÇTİYSE ATMIŞLAR

ELLERİNE NE GEÇTİYSE ATMIŞLAR

Yahyalar mahallesinde vatandaş yol kenarını çöplüğe çevirdi. Bilgisayar klavyesinden tutun da, inşaat molozlarına kadar eline ne geçirdiyse atan vatandaşlar çevreye duyarlı mahalle sakinlerinin tepkisini çekti.

 

 

Düzce?nin kenar mahallelerinde çöp sorunu aldı başını gidiyor. Her şeyi devletten bekleyen bazı vatandaşların çevre duyarsızlığı hat safhada. Yahyalar mahallesinde de yol kenarını adeta çöplüğe döndüren vatandaşlar ne buldularsa atmışlar.

Yol boyunca çuvallarla ya da açıkta atılan çöplerin içinde ne ararsanız var. Bilgisayar klavyesinden, mevlit ya da düğünden arda kalan pet tabaklar ve bardaklar, inşaat molozları ve her türlü evsel atık.

Çevreye duyarsız vatandaşların attığı çöpler insan sağlığını tehdit edercesine ortalığı kaplarken, bu manzaraya kayıtsız kalmayan vatandaşlar ise çöp yığınlarına tepki gösterdiler.

Hem çevreyi hem insan sağlığını tehdit eden çöpleri yol kenarına atanların cezalandırılmasını isteyen vatandaşlar, her şeyi devletten beklemek yerine insanların yaşadıkları alanları korumaya çalışması gerektiğini savundular. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.