BEYKÖYSPOR FARKLI YENİLDİ

BEYKÖYSPOR FARKLI YENİLDİ

Türkiye Bölgesel Amatör lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Beyköy Belediyespor da yaşanan maddi krizin ardında takımın teknik ekibi geçtiğimiz hafta antrenmanlara çıkmamışlardı.

Hafta sonu oynanan Alibeyköyspor deplasmanına takımı yönetim kurulu götürdü ve takım bu deplasmanda 5-0?lık sonuçla yenik olarak evine döndü.

Beyköy Belediyespor da yaşanan maddi kriz sonunda ayrılıklara neden oldu. Takımın Antrenörü Adnan Özel ve Yardımcı Antrenör ve Kaleci Antrenörü Nurettin Çolak takımdan ayrıldılar. Beyköy Belediyespor takımını son oynanan Alibeyköy deplasmanına Yönetim Kurulu götürdü ve sonuç 5-0 oldu. Müsabaka sonrasında görüşlerini aldığımız Beyköy Belediyespor Yönetim Kurulu başkanı Osman Yavuz ?Kulüp olarak gerçekten dar boğazdayız. Sporcularımıza ve teknik ekibimize ödemelerini yapamadık. Sporcularımız ve teknik ekibimiz Antrenmanlara çıkmadılar. Bu şartlarda maça çıktık. Benim tek sitemim son oynadığımız karşılaşma olan Alibeyköy mücadelesine son kez teknik ekibimizin gitmesinden yanaydı. Bunu yapmadılar, bizde yönetim kurulu olarak iki teknik adamın kulüple ilişkilerini kestik. Bundan sonra neler olacak bekleyip göreceğiz? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.