EĞİTİME SARSILMAZ KATKISI

EĞİTİME SARSILMAZ KATKISI

Düzce?de eğitime katkı veren işadamları listesine Sarsılmaz AŞ de eklendi. Uzunmustafa mahallesinde yapılacak 32 derslikli okul için bugün Valilikte protokol imzalandı.

 

 

Düzce?de hayırseverlerin desteği ile kazandırılan okul sayısına bir yenisi daha eklendi. Uzunmustafa Mahallesinde bulunan mülkiyeti İl özel İdaresine ait arsa üzerine Sarsılmaz Firmasının katkıları ile yapılacak olan 32 derslikli Anadolu Lisesi için Valilikte protokol imzalandı.

Sarsılmaz ALİŞ Anadolu Lisesi adında 16 dersliği ortaokul olmak üzere yapılacak okul için, Sarsılmaz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral ile Vali Dağlı tarafından imzalanan protokol törenine okulun yapılmasına katkıda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de katıldı.

Vali Dağlı, 32 derslikli okulun 18 ay sonra teslim edileceğini söyledi, Latif Aral?a eğitime yaptığı katkıdan dolayı teşekkür etti. Sarsılmaz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral da, Bin öğrencili bir okul kazandırmanın ve babasının isminin bu okulda yaşayacak olmasının gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

İmza törenine katılan Uzunmustafa okulu öğrencileri de hayırsever Sarsılmaz firmasına teşekkür ettiler.

Sarsılmaz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral protokol töreni sonrası yaptığı açıklamada, okulun yatırımdan çok bir hayır olması nedeniyle önemli olduğunu vurguladı,

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.