BAŞKAN TEŞKİLATA İLK BRİFİNGİNİ VERDİ

BAŞKAN TEŞKİLATA İLK BRİFİNGİNİ VERDİ

Belediye Başkanı Dursun Ay, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş?ın da katıldığı toplantıda ilk kez teşkilata brifing verdi. Başkan Ay, belediyenin bazı projelerinin durdurulduğunu söyledi, çok eleştiri alan belediye şirketlerinin yönetim kurulu üyelerinde azaltmaya gittiğini söyledi.

 

 

Dün akşam düzenlenen Ak Parti Düzce Genişletilmiş il divan toplantısında Belediye Başkanı Dursun Ay, teşkilata brifing verdi.

 Göreve geldiği günden itibaren tek tek sorunları ele aldığını söyleyen ve belediyenin faaliyetlerini anlatan Başkan Ay, Başkan Keleş döneminden kalma bazı projelerin durdurulduğunu ifade ederken, belediyenin öncelikli işlerini öne aldıklarını kaydetti.

Başkan Ay, ? Bazı proje bazında olan işleri iptal ettik. Mesela Melen park 1 projesi bitme şamasında o devam edecek,  Melen su park 2 projesini durdurduk, iptal ettik, belediyemizin daha öncelikli projeleri var onlara bu kaynağa aktaracağız. Biz yapacağımız işleri tamamen teşkilatımıza danışarak, milletvekillerimizle il başkanımızla koordineli bir şekilde devam ettireceğiz.? Dedi.

Belediyenin bazı kurumlardaki faaliyetlerinden söz eden Ay, Katı Atık Birliği?nin çalışmalarının tam takip edilmediğini gördüğünü söylerken, bazı eksiklikler olması nedeniyle çöpün Hecinler?e dökülmediğini, köylülerin bazı çekincelerinin olduğunu söyledi,

 ? Köylülerin çekincelerini gideriyoruz, bazı eksiklikler var onları da giderdikten sonra kısa bir süre içerisinde çöpümüzü o alana dökmek zorundayız. Bütçesini takip ediyoruz, sıkı bir takip yapıyoruz. Paramızın tek kuruşunun heba edilmemesi için çalışıyoruz.? Dedi.

Daha önce genel müdürlük yaptığı YEYPAŞ ve İNTAŞ şirketlerinde yapılan düzenlemeleri de anlatan Başkan Ay, personel sayısı ve aylıkları gözden geçirdiklerini dile getirdi.

Ay, ? Şirketlerin yönetim kurullarını yeniden oluşturdum. Yönetim kurullarında kişi sayısı biraz fazlaydı kişi sayısı onları geri çektik. Yönetim kurulu aylıklarını da tekrar gözden geçirdik. 1 yıl içinde şirketlerimiz çok iyi durumda olacak.? Şeklinde konuştu.

Göreve geldiğinde belediye birim müdürlerine hizmetlerin daha hızlı yapılması için talimat verdiğini söyleyen Başkan Ay, teşkilatın düşüncelerini alarak nasıl bir yol izleyeceklerini belirlediklerini ifade etti.

Ay, teşkilat üyelerinin de bir sorun gördüklerinden iletmeleri halinde belediye hizmetlerinin daha iyi ilerleyeceğini düşündüğünü vurguladı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.