ATAŞ YOKLAMA YAPTI

ATAŞ YOKLAMA YAPTI

Dün akşam düzenlenen Ak Parti İl Danışma Toplantısında ilginç bir yoklama yapan Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, tek tek ilçe teşkilatlarını saydı, son olarak belediye meclis üyeleri için yoklama yapan Ataş yarısının gelmediğini görünce sinirlendi, listelere girmek için genel merkezin önünde nöbet tutanların toplantıya katılmamasını sert bir dille eleştirdi.

 

 

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumnlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, dün akşam düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Ataş konuşmasının sonunda bu toplantılara katılımın önemine değindi ve yoklama yapacağını, katılımın nasıl olduğunu görmek istediğini söyledi.

Önce ilçelerden başlayan Ataş, ilk olarak Akçakoca teşkilatına yoklama yaptı, az sayıda partili olduğunu söylerken, salon dışından gelen gençlere ? söylediklerimiz duydunuz mu? dedi, salondan yükselen ? sigara molasından geliyorlar? sözlerine sert bir şekilde cevap verdi.

Ataş, ? Sigara molasını 2019 da inşallah bir sıkıntı yaşarsak o  zaman konuşuruz sizinle. 1 hafta önce ilan edilmiş bir toplantıya katılmayıp, il dışına gittim, ordaydım buradaydım olmaz burada olacak. Buraya vakit ayıramayan arkadaşımız ayıran arkadaşımıza lütfen yerini terk etsin.? Dedi, evcilik oynamadıklarını söyleyerek aylık danışma meclisi toplantılarına eksiksiz katılım sağlanması talimatını verdi.

Teşkilatına sahip çıkamayan ilçe başkanlarını gözden geçireceklerini söyleyen Ataş, ilçeleri tek tek sayarken eksikleri bir daha ki toplantıda görmek istemediğini belirtti, çok fire vermeden toplantıya katılan teşkilatları tebrik etti.

Sıra belediye meclis üyelerine geldiğinde belediye meclis üyelerinin yarısının toplantıya katılmaması Ataş?ı sinirlendirdi.

Ataş, ? 13 olmuş, diğerleri nerede Hikmet Bey, toplam meclis üye sayısı 21 yarısı yok.? Derken, meclis grup başkan vekiline sordu. Ataş, ?Danışma meclisi toplantılarına eksiksiz katılmak zorundasınız. Belediye meclis üyelerimizin listelere girmek için nasıl bir gayret içinde olduklarını ben biliyorum. Genel merkezin önünde gelip bir hafta 10 gün nasıl nöbet tuttuklarına ben şahidim. Seçildikten sonra ne teşkilat ne belediye Allah selamet versin. Buna hiç kimsenin hakkı yok. Ya görevini yapacak yapmıyorsa istifa edecek yedekteki adam gelip görevini yapacak. Hiç kimse kusura bakmasın.? Dedi.

Ataş İl Genel Meclisi üyeleri için de yoklama yaptı, 18 üyeden 4 eksik olduğunu ve İGM Başkanının da bulunmadığını söylerken, grup başkan vekili Cahit Aydın, 2 üyenin sürekli toplantılara katılmadığı yönünde savunma yaptı, o iki kişiden birinin İGM eski Başkanı Şinasi Akbulut olduğunu öğrenen Ataş, ? Şinasi Bey?e söyleyin işi çoksa katılamıyorsa istifa etsin? dedi.

Son olarak İl yönetimini görmek isteyen Ataş, 11 üyenin eksik olduğunu söyledi, İl Başkanı Hikmet Keskin?e danışma meclisi toplantılarında her ay aynı yoklamanın yapılması talimatını verdi. ? Kağıt üzerinde ismi var cismi yok, cismi olmayanlarla yol yürünür mü, kendimize çekidüzen vermek zorundayız? dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.