DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DİVAPAN A.Ş. İŞBİRLİĞİ İLE BİR YENİ PROJE DAHA

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DİVAPAN A.Ş. İŞBİRLİĞİ İLE BİR YENİ PROJE DAHA

Düzce Üniversitesi ile yakın işbirliği çalışmalarında bulunan Kombassan Holding'e bağlı Divapan A.Ş. Genel Müdürü Hakan Zengin, Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Serkan Subaşı yürütücülüğünde sunulan San-Tez projesi kabul edilerek yeni bir işbirliğine imza attı.
Proje kapsamında yüksek performanslı yeni bir odun kompozit malzeme üretimi gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. 2 yıl sürecek olan proje ile ülkemiz yapı malzemesi sektöründe yaygın olarak kullanım potansiyeli olan ve ülkemizde üretimi ilk kez gerçekleştirilecek olan bir odun kompozit üretimi gerçekleşecektir. Proje kapsamında ayrıca dünyada benzerleri üretilen bu malzemenin içerisine bazı endüstriyel atıklar katılarak özellikleri iyileştirilecektir.
Divapan A.Ş. daha önceden de Düzce Üniversitesi ile ilk San-Tez projesini gerçekleştiren firma özelliğini taşımaktaydı.
Divapan A.Ş. Genel Müdürü Hakan Zengin yaptığı açıklamada, "Düzce Üniversitesi'nin ilk San-Tez projesine sahip Divapan'ın ikinci San-Tez projesine aynı üniversite ile birlikte imza atmaktan büyük mutluluk duyduk. Divapan olarak her zaman üniversitemizin yanında yerimizi almaya devam edeceğiz" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.