DÜZCE MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU

DÜZCE MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında, 2009 yılında yapılan Askeri Lise Sınavı öncesinde sınav sorularını örgüt üyelerine verdikleri tespit edilen 10 kişi için Düzce merkezli 6 İlde yapılan operasyonda 8 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüpheli hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

 

 

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında, 2009 yılında yapılan Askeri Lise Sınavı öncesinde FETÖ üyelerinin yazılı sınav sorularına erişerek örgüt üyelerine verdiklerinin tespit edilmesi üzerine 10 şüpheli  şahıs hakkında gözaltı kararı verildi. Düzce Merkezli, Bursa, Diyarbakır, Karaman, Eskişehir ve İstanbul?da yapılan eş zamanlı operasyonlarda, 8 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, 2 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Hakkında gözaltı kararı verilen, A.G, B.E.G, E.Ş, P.A, F.Ö, M.A.T, M.M.K ve U.Y tutuklama istemi ile sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği kararı ile tutuklandılar.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.