HER PROGRAMDA VARLAR

HER PROGRAMDA VARLAR

Yaklaşık 1 yıl önce Düzce?nin güvenliğinden sorumlu kurumların başına getirilen Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ve Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz'in, resmi toplantıların yanı sıra  özel programların tümüne iştirak etmeleri göze çarpıyor. Özellikle engellilerle ilgili bugüne kadar yapılan hiçbir programı kaçırmayan Yılmaz ve Özdemir?in bu uyumları takdir topluyor.

 

 

Geçtiğimiz yıl Düzce İl Jandarma Komutanı olarak göreve başlayan Yılmaz Özdemir ve hemen hemen aynı tarihlerde İl Emniyet Müdürü olarak atanan Hüseyin Deniz sürekli göz önünde olmalarıyla dikkat çekiyorlar.

Düzce?nin güvenliğinden sorumlu iki üst düzey kurumun başında olan Özdemir ve Deniz, kurum çalışmalarının dışında hiçbir resmi toplantı, açılış ve programı kaçırmıyorlar. Protokoldeki sıfatları icabı bu programlara katılımı aksatmayan ikili başka bir özellikleri ile dikkat çekiyor, göz dolduruyorlar.

Göreve başladıkları günden bu yana resmi toplantılar hariç özel programlara da aksatmadan katılmaya çalışan Yılmaz ve Özdemir, özellikle engellilere yönelik her programda en başta yer alıyorlar.

Katıldıkları her programda engellilerle sık sık bir araya gelen , onlarla samimi bir şekilde ilgilenen Yılmaz ve Özdemir bu hareketleri ile alkışı hak ediyorlar. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.