SÜRÜCÜLER BAŞTAN SAVMA YAPINCA...

SÜRÜCÜLER BAŞTAN SAVMA YAPINCA...

Kış mevsimi hayatımızı olumsuz olarak etkilemeye başladı. Geçen hafta yağan kar ile birlikte soğuk hava en çok araç sürücülerini etkilerken, özellikle sabahları araçlarını çalıştırırken çile çeken sürücüler, kışla birlikte başlayan sorunlar için sanayinin yolunu tutuyorlar.

 

 

 Kış mevsiminin gelmesi ve geçen hafta yağan kar ilke birlikte çile de başladı. Kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken en çok sorunu ise araç sahipleri yaşadı. Araçların üzerinde biriken karı temizlemeden araçlarına binen ve sileceklerine temizletmeye çalışan araç sahipleri bozulan silecekleri nedeniyle sanayide oto elektrikçilerin yolunu tuttu.

 Oysa yapılacak işlem gayet basit. Sabahları aracınıza bindiğinizde, ön ve arka camlarda biriken kar varsa fırça veya elleriniz yardımıyla karı temizlemek. Bu işlemi ihmal eden onlarca araç sahibi silecek arızası ve silecek motoru yanma şikayeti ile sanayinin yolunu tuttu.

Sürücülerin yaşadığı sıkıntılarla ilgili çözüm noktasında bilgiler veren  AY Otomotiv yetkilisi Alican Yüksel, Sabahları sürücülerin mutlaka araçlarının camlarındaki karları temizlemeleri gerektiğini dile getirdi.

Yüksel; ?Kış geldi. Düzce?ye de kar yağdı. Hayat zorlaştı araçlarla yolculuk zorlaştı. En çok sürücüler kış bakımı için geliyor. Çünkü kışa kimse hazırlıksız yakalanmak istemiyor. İlk kar yağdığı bugünlerde herkesin rahatlığından dolayı silecek arızası. Her araç sahibi sabah aracını çalıştırmadan önce camlarda biriken karı elleriyle temizlememesi nedeniyle binen ağır yük nedeniyle bozulan sileceklerden çok sorun geldi. Sürücülere ayrıca akülerin sularını kontrol ettirmelerini, antifiriz ölçümlerini yaptırmalarını ve kış bakımını yaptırmalarını tavsiye ederiz? diye konuştu   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.