BU YOL SÜRÜCÜLERİN KORKULU RÜYASI

BU YOL SÜRÜCÜLERİN KORKULU RÜYASI

Beyköy yolunda özellikle yol kenarlarındaki devasa çukurlar sürücüleri zor durumda bırakıyor. Fark etmeden çukura giren sürücülerin araçlarında hasar meydana gelirken, yolun yapılması için yetkililere başvuran vatandaşlar ilgisizlikten şikayetçiler.

 

 

Darıcı mahallesi Gazhane caddesinin devamına bağlı olan  Beyköy yolu sürücülerin adeta korkulu rüyası oldu. Köstebek yuvasına dönen caddeyle ilgili olarak Vatandaşın iddiasına göre, doğalgaz çalışmasının yapılmasından sonra kendi haline bırakılan yoldaki çukurlar sürücüleri canından bezdirdi.

Yolu kullanan sürücüler eğer çukurları fark etmezse araçlarında hasar oluşarak bu yoldan çıkarlarken, devasa çukurların kazaya da davetiye çıkardığını söyleyerek tepki gösterdiler.  

Günde yüzlerce aracın geçtiği yolda oluşan çukurlar sürücüleri isyan ettirirken, yolların köstebek yuvasından farksız olduğunu belirten sürücüler, yolun düzeltilmesini istedi ve yetkilileri göreve davet etti.

Yol üzerinde ikamet eden Taner Soğuksu, araçların bu çukurlar yüzünden yaşadığı sıkıntıyı dile getirirken, yetkililere şikayet etmelerine rağmen dikkate alınmadıkları iddiasında bulundu.

Soğuksu, ? Yol kenarları berbat şekilde. Doğalgaz çalışması yapıldı ama tam kapatmadılar. Yol kenarlarında bebek mezarı kadar çukurlar var. Geçtiğimiz akşam camdan bakarken bir otomobilin tamponu çukurda kaldı. Kaza olma riski de çok yüksek. Yaklaşık 2 aydır böyle. Yetkililere haber verdik ama ne karayollarından ne belediyeden gelen var. İlkbahara kadar böyle kalacak. Şikayetimizi dile getirdik ama vatandaşı dikkate alan yok.? Dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.