DÜZCESPOR TARAFTARIN ÖNÜNDE DE EĞİLMEDİ

DÜZCESPOR TARAFTARIN ÖNÜNDE DE EĞİLMEDİ

Düzcespor kendi evinde 3 puan için sahaya çıktı. Son haftalarda oynadığı başarılı futbolla taraftarının yüzünü güldüren ve şampiyonluğun önemli adaylarından olan Düzcespor, kendi evinde ve taraftarı önünde de 3 puanı ıskalamadı.

 

 

Türkiye Spor TOTO 3. Lig 1. grupta mücadele eden Düzcespor, 16. hafta mücadelesinde ligin 9. sırasın da bulunan Ofspor ile karşı karşıya geldi. 18 Temmuz Stadyumunda oynanan müsabakada maçı Kahramanmaraş Bölgesi hakemlerinden Abdulkerim Saltuk Buğrahan Koca yönetti.

Maça hızlı başlayan Düzcespor maçın 15. dakikasında Serhat Baştan?ın attığı golle 1-0 üstünlük sağladı. Maçın geri kalanında başka gol olmayınca Düzcespor Ofspor maçından da 3 puan alan takım oldu. Bu galibiyetle Düzcespor puanını 30?a yükseltti ve tekrar puan tablosunda 2. sıraya yükseldi. Alınan galibiyetle lider Manisa Büyükşehir ile arasındaki 7 puanlık farkı da korudu. Ofspor ise bu mağlubiyetle 21 puanda kaldı ve 1 sıra düşerek 10. sırada yer aldı.

Ligin 17. haftasında ise Düzcespor Erbaaspor ile deplasmanda karşılaşacak. 17 Aralık Pazar günü Erbaa İlçe stadında oynanacak olan karşılaşma saat 13:30?da başlayacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.