BEYCİLER?İN 21. YÜZYILDA ÇEKTİĞİ ÇİLE

BEYCİLER?İN 21. YÜZYILDA ÇEKTİĞİ ÇİLE

Beyciler mahallesi sakinleri  şehir merkezinde olmalarına rağmen 21. yüzyılda karanlığa mahkum yaşıyorlar. Trafonun yetersizliği yüzünden sürekli elektriklerin kesilmesinden bıkan vatandaşlar dün akşam ayaklandılar. Jeneratör bulunan mahallenin erkek berberinde bir araya gelen vatandaşlar, yetkililere seslerini duyurmak için  imza topladılar.

 

 

Beyciler mahallesinde yaşanan elektrik kesintilerinin vatandaşlara yaşattığı çileyi geçtiğimiz günlerde ekranlara taşımıştık. Sık sık yaşanan kesintiler yüzünden günlük ihtiyaçlarını karşılamayan, ısınma problemi yaşayan vatandaşlar , Pazar sabahı  saat 10:00?da gidip, gece saatlerine kadar gelmeyen elektriklere isyan ederek sokağa döküldüler.

Jeneratörü bulunan ve mahallenin tek aydınlık yeri olan erkek berberi dükkanında buluşan mahalleli şikayetlerini dile getirirken,  ? 2 senedir artık canımıza tak dedi? dediler,  imza toplayarak yetkililere ileteceklerini söylediler. ? Elektrik parasına  gelince alıyorlar, nedir bu Düzce?nin en büyük mahallesindeki eziyet? diyen vatandaşlar büyük tepki gösterdiler.

Sokağa çıktıklarında hatta Namaza giderken dahi yanlarında fener bulundurduklarını belirten  vatandaşlar, evlerinde battaniyelere sarılıp oturduklarını dile getirirken, aydınlanmak için evlerine sürekli mum aldıklarını söylediler.

Dün gece iyice isyan bayrağını açan mahalleli, imza kampanyası başlattılar, tüm mahalleyi dolaşarak imza toplayacaklarını ifade ettiler. Ayrıca,  Belediye, SEDAŞ ve Muhtar hakkında da suç duyurusunda bulunmak için savcılığa gideceklerini söylediler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.