HASTANEDE TATBİKAT GERÇEĞİ ARATMADI

HASTANEDE TATBİKAT GERÇEĞİ ARATMADI

Tatbikat çalışmaları gerçeği aratmadı. Atatürk Devlet hastanesinde çıkabilecek yangınlara ve diğer afetlere de daha hazırlıklı olmak için gerçekleştirilen tatbikat nefesleri kesti.

 

 

Atatürk Devlet Hastanesi'nde düzenlenen tatbikatta, Acil Servis, 112, İtfaiye ve Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri ve AFAD ekibi katıldı. Yaklaşık 75 personelin katıldığı tatbikat, gerçeğini aratmadı.

Tatbikat sırasında acil serviste çıkan yangın söndürüldü, çatı katında bulunan bir hasta kurtarılarak başka bir hastaneye sevk edildi.

Acil Servis Uzmanı ve Operasyon Şefi Murat Soyuduru, gazetecilere yaptığı açıklamada, acil durum ve afetlere hazırlık amacıyla tatbikat düzenlediklerini söyledi.

"Kemoterapi servisinde çıkan bir yangının ardından, hasta kurtarılarak Düzce Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Dumandan etkilenen hasta diğer hastaneye sevk edilirken diğer hastalar da hastanemizde hemen tedavi altına alındı. Bir kişi de itfaiyenin yardımı ile çatıdan tahliye edildi. Tatbikat çalışmaları gerçeği aratmadı. Hastanede çıkabilecek gerçek yangınlara ve diğer afetlere de daha hazırlıklı olmak için bu tatbikatımızı başarı ile tamamladık."

Soyuduru, tatbikata katılan tüm personele teşekkür ederek tatbikatların belli aralıklarla süreceğini sözlerine ekledi.

Tatbikat sonunda, ekiplerin tamamı hastane önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.