BAŞKAN AY: ŞARTLAR İYİLEŞTİRİLECEK

BAŞKAN AY: ŞARTLAR İYİLEŞTİRİLECEK

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Veteriner İşleri Müdürlüğünde devam eden çalışmalar ile köpek barınağını inceledi.. Başkanın barınakta yaptığı inceleme sırasında kafesin açılan kapısında çıkmak isteyen köpeklerden korkması ise gülümsetti.

 

 

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapımı devam eden hizmet binası ve hayvanların sağlık bakımının yapılacağı muayenehane ile ameliyathane inşaatında incelemelerde bulundu.

Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Şemsettin Yenersoy, Özgür Sağlam ve Elif Sezer Cebar ile ilgili birim müdürlerinin de eşlik gezide inşaatın durumu hakkında bilgi alan Başkan Ay aynı zaman da et kombinası ve köpek barınağını da gezdi.

Barınağın bölümleri hakkında bilgi alan Başkan Ay, veterinerin köpeklerle dolu kafese girip giremeyeceğini sordu, ? ben girsem bir şey olur mu? dedi ama cesaret edemedi, köpeklerin çevresini sardığı veteriner dışarı çıkarken onunla birlikte çıkmak isteyen köpek ise Başkan Ay?ı biraz korkuttu.

Başkan Dursun Ay köpek barınağının durumu hakkında veterinerlerle görüşerek yaptığı açıklamada ?köpek barınağımız sürekli olarak tam kapasite ile çalışmaktadır. Burada biz öncelikle hasta ve sakat olan köpeklerin sağlığına kavuşması için çalışıyoruz. Her geçen gün buradaki şartları daha da iyileştirmek için uğraşıyoruz. Şimdi yeni bir ameliyathane inşa ediyoruz. Onlar da bizim için birer candır ve bizlere muhtaçtır. Bu konuda elimizden ne geliyorsa yapacağız? ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.