İLK KAZMA VURULDU

İLK KAZMA VURULDU

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), temmuz ayı içerisinde Yığılca ile birlikte 17 ilçenin daha doğalgaz dağıtım bölgesi kapsamına alınmasına karar vermişti. Yığılca?da, müjdesini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün verdiği doğalgaz için  çalışmalar başladı. Yığılca 2018 yılında doğalgaz ile buluşacak.

 

 

Yüklenici firma tarafından ilçede doğalgaz çalışmaları başlatıldı. İlk kazma Yığılca Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek ve Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit tarafından vuruldu. Yüklenici firma yetkilileri ve Dergaz bölge müdürü Mustafa Doğan'da yapılan törene katıldı. İlçenin doğalgaza kavuşması için yaz aylarında çalışmalara devam edileceği bildirildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit yaptığı açıklamada, " Yığılca'nın en önemli projelerinden olan doğalgaz için ilk kazma vuruldu. 2018 yılında Yığılca'da doğalgazı abonelere vermeye başlayacağız. Dergaz ve taşeron firma çalışanlarına kazası belasız proje yürütmelerini ve çalışmalarını temennin ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.