SİMİT TEZGAHINDAKİ ÖRNEK YAZI

SİMİT TEZGAHINDAKİ ÖRNEK YAZI

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali?nde simitçilik yapan gençten örnek davranış. Tezgahına yazdığı ?parası olmayanlar çekinmeden simit alabilir?  yazı ile karnı aç ama parası olmayan insanları davet ediyor.

 

 

Düzce şehirlerarası otobüs terminalindeki genç simitçi herkese örnek olması gereken bir davranış sergiliyor.

Simitçilik yaparak geçimini sağlayan Alper Caklı, tezgahının üzerine yazdığı ?Karnı aç olup, parası olmayan çekinmeden isteyebilir? yazarak gönülleri fethetti. Terminale gelen yada giden yolcular arasında cebinde parası olmayanlara açık davetiye yazan 25 yaşındaki duyarlı genç, 20 yıldır bu işle uğraştığını söylerken, ihtiyacı olanlara katkıda bulunmak için böyle bir uygulama yapmak istediğini belirtti.

Caklı, simit isteyenden çok yazının dikkat çektiğini ve bazı insanların katkıda bulunmak için simit almadan para bıraktığını söylerken, herkesin güzel tepki verdiğini dile getirdi. Tezgahı terminalde olduğu sürece bu uygulamanın da devam edeceğini belirtti.

Terminal esnafının ve yolcuların takdirini kazanan Caklı, röportaj sırasında bir vatandaşa verdiği simit karşılığında para almadı ama, teşekkür ve sevgi dolu bir öpücükle yaptığı bu güzel işin karşılığını anlamlı bir şekilde  yaşadı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.