DÜ Akçakoca Yerleşkesinde açık kapı günü gerçekleştirildi

DÜ Akçakoca Yerleşkesinde açık kapı günü gerçekleştirildi

Şeffaf ve katılımcı bir yönetim kültürü oluşturabilmek amacıyla  hayata geçirilen Açık Kapı Uygulaması, Akçakoca Yerleşkesinde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Akademik ve idari personeller ile öğrenciler başta olmak üzere tüm mensupların Akçakoca Yerleşkesiyle ilgili düşüncelerini, gözlemlerini, tespitlerini, eleştirilerini, önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla düzenlenen 6. Akçakoca Açık Kapı Gününde, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu, öğretim elemanlarını ve idari personelleri makamında kabul etti.

Öğretim elemanlarının, idari personellerin ve tüm paydaşların Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve Akçakoca Meslek Yüksekokulu ile ilgili düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu, gündeme gelen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Değer Üreten Üniversite olmanın gereği iletişim kanallarının tüm paydaşlara açık olduğunu önemle vurgulayan Yrd. Doç. Dr. Faikoğlu, her kesimden gelen düşüncenin, önerilerin ve eleştirilerin kendileri için değerli ifade etti.

Açık kapı ile dirsek dirseğe çalıştıkları herkesin gönül dünyasına ulaşmayı hedeflediklerini belirten Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu, yaşanılan ve görev yapılan alanlarda huzurlu bir ortam oluşturulmasının önemli olduğunu dile getirdi. Fikirlere değer verilen yerlerde verimli bir çalışma kültürü oluşturulduğunu söyleyen Yrd. Doç. Dr. Faikoğlu;  Açık Kapı Uygulamasının, edinilen fikir ve çözüm önerileri düşünüldüğünde Akçakoca Yerleşkesinin gelişimine olumlu katkılar sağladığını sözlerine ekledi.

Akçakoca Açık Kapı Günü, fikir, düşünce, öneri ve hissiyatını belirten herkese teşekkür edilerek sonlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.